Aanbod: Coachtraject proefklant

Sinds februari 2019 volg ik de Post HBO opleiding tot Professioneel Coach en het is de bedoeling dat ik in februari 2020 afstudeer. Voor mijn opleiding ben ik op zoek naar nog 1 proefklant om mijn coachingskills in de praktijk te oefenen. Het is de bedoeling dat ik samen met een proefklant een volledig coachtraject doorloop.

Hoe ziet een coachtraject eruit?

8 sessies van  1 tot 1,5 uur in de periode van september 2091 – januari 2020.De eerste 4 sessies zullen plaatsvinden met tussenpozen van circa twee weken. De laatste 4 sessies hebben langere tussenpozen. Sessies vinden plaats op een rustige plek die beiden prettig vinden, in de omgeving Baexem.

Wat kan je van mij als coach verwachten?

  • Deskundige begeleiding en ondersteuningbij jouw ontwikkeling. Dit betekent dat je in elk stadium van het traject kunt rekenen op adequate ondersteuning; Bij twijfel kan ik terugvallen op twee professionele coaches.
  • Te allen tijde een gegarandeerd vertrouwelijke behandeling. Dit betekent dat geen enkele informatie aan derden gegeven wordt tenzij na jouw goedkeuring;
  • Een coachtraject dat normaal gesproken circa 800 euro zou kosten voor nu Euro 400,-. De betaling en facturering  is per sessie. Omdat ik aangesloten ben bij de BATC, kan de coachee  misschien iets terug ontvangen van de zorgverzekeraar.

    Geïnteresseerd?

    Ben je na het lezen van bovenstaande geïnteresseerd en gun je jezelf dit bijzondere cadeau of heb je een collega of medewerker die je zo’n traject gunt? Neem dan contact op, dan kunnen we samen telefonisch vaststellen of ik jou hetgeen kan bieden, waarnaar jij op zoek bent. Karin Meinders, tel 06-12953894