Eindejaarsbijeenkomst

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 27-11-2019
18:45 - 23:59

    0

Locatie
Maasdijk 1
WessemOp 27 november organiseren Maria Hendrikx en Marleen Corstjens de eindejaarsbijeenkomst bij Restaurant Pont. We starten om 18.45 uur met een bezichtiging bij Schreurs Wessem BV, Maasdijk 1. Maria Hendrikx geeft een rondleiding met uitleg van het bedrijf.

Om 19.00 uur verwacht Marleen Corstjens ons in de showroom van het bedrijf Stan Corstjens tegels en tegelwerken bv dat ze samen met Stan runt. Nadat jullie hier een kijkje hebben genomen en Marleen iets vertelt heeft over hun bedrijf, gaan we richting Restaurant Pont.

Om 19.30 uur is de aanvang van het diner. Restaurant Pont ligt op een zeer mooie locatie met uitzicht op de Maas. De uitbater van het restaurant is een jonge ondernemer uit het eigen dorp, Bram Smeets. Tussen de gerechten door zal uitleg gegeven worden over het ontstaan van het restaurant en waarom het “Pont” heet. Restaurant Pont staat bekend om zijn verrassingsmenu’s. Dit zal hij deze avond dan ook voor ons serveren. Willen jullie van te voren wel even doorgeven of jullie gaan voor een hoofdgerecht met vlees, vis of vega? Tevens svp allergieën doorgeven. Graag jullie menukeuze doorgeven uiterlijk 20 november. Dit kan naar het emailadres marleencorstjens@hetnet.nl.

Samen maken we er een gezellige avond van!

 

Groetjes,

Maria en Marleen

Bookings

Aanmelden is niet meer mogelijk voor dit evenement.

De volgende personen hebben zich al aangemeld (alleen zichtbaar als je ingelogd bent):