Interactieve workshop: verbinding zoeken en houden met (potentiele) klanten

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 08-10-2020
19:30 - 22:30

    0

Locatie
Kerkstraat 1a
BaexemOp 8 oktober organiseren we een interactieve workshop. Deze bijeenkomst staat in het teken van verbinding zoeken en houden met je (potentiële) klanten/omgeving anno 2020 en wordt gegeven door Colette Elting.

Colette is eigenaar en oprichter van Comm! Online Marketing & Communicatie en vooral Online Marketeer met kantoor in Herten. Ze is dol op alles wat met online marketing te maken heeft, maakt haar tot een enthousiaste online marketing mentor voor ondernemers die ook online zichtbaar willen worden en daar hun omzet willen vergroten.

Colette heeft daarvoor het exclusieve COVA programma ontwikkeld waarmee ondernemers in 6 maanden tijd alles leren over online marketing en het vooral ook toepassen voor hun bedrijf! Zodat ze ook online hun expertise claimen en hun ideale klant hen weet te vinden en gaat kopen!

Verbinden
Naast vooral veel online werken, is offline verbinding een speerpunt van Colette. Omdat ze als geen ander weet dat zitten aan de computer alleen niet zaligmakend is en de menselijke factor in ons leven wel zoveel plezier en inzichten brengt. Oprichter daarom van het female network ZKNVRWN en enthousiast ambassadeur van de Business Breakfast Club van het Ronald McDonald Huis in Maastricht.

Programma
19.30 uur  Ontvangst
19.45 uur  Deel I programma
20.45 uur  Pauze
21.00 uur  Deel II programma
21.45 uur  Borrel en bijpraten

Bookings

Aanmelden is niet meer mogelijk voor dit evenement.

De volgende personen hebben zich al aangemeld (alleen zichtbaar als je ingelogd bent):