Jubileumactiviteit

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 11-05-2019
13:30

    0

Locatie
Raadhuisplein 5
MeijelZaterdag 11 mei is het zover, dan vieren we het 5-jarig jubileum van Palladyum! Mieke, Ineke en Marianne zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor deze dag. We willen nog niet zoveel verklappen, maar het belooft in ieder geval een leuke, actieve en informatieve dag te worden waarbij ook goed voor de innerlijke mens wordt gezorgd.

De ontvangst is vanaf 13.30 uur bij ‘Oppe Koffie’, Raadhuisplein 5 in Meijel. Om 14.00 uur start het programma. Om 19.30 uur worden we verwacht Gossimijne, Raadhuisplein 1 in Meijel. Daar sluiten we met zijn allen de dag af met een heerlijk diner.

Aanmelden
Aanmelden voor de jubileumactiviteit kan zoals gebruikelijk via de site en is mogelijk tot 5 mei. Mocht je niet bij het middagprogramma aanwezig kunnen zijn, dan ben je uiteraard van harte welkom bij het diner. Dit wel graag per mail aan ons doorgeven. Ben je verhinderd? Ook dan vinden we het fijn om een afmelding via mail te ontvangen. Dat kan via biemansmarianne@hotmail.com .

Als we rekening dienen te houden met allergieën/diëten, dan horen wij dat ook graag voor 5 mei a.s. via bovenstaand mailadres.

Tips:

  • Trek makkelijk schoeisel aan
  • Probeer zoveel mogelijk te carpoolen
  • Er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de omgeving.

Wij hebben er heel veel zin in. Jullie hopelijk ook!

Tot 11 mei!

Mieke, Ineke en Marianne

Bookings

Aanmelden is niet meer mogelijk voor dit evenement.

De volgende personen hebben zich al aangemeld (alleen zichtbaar als je ingelogd bent):