Notulen 23-6-2015 bezoek Palladyum aan Dok 6

bijeenkomst DOK6 & FIJN magazine-3      bijeenkomst DOK6 & FIJN magazine-16bijeenkomst DOK6 & FIJN magazine-15
Dinsdagavond werden we hartelijk ontvangen in de bussiness room bij Dok 6 te Panningen. Er waren zo’n 20 leden aanwezig. Na een openingswoord door Jacqueline Coolen nam Ralph Teeuwen ons mee voor een rondleiding. Ralph Teeuwen is de directeur van Dok Cinema. Hij is al vanaf het ontstaan van Dok 6 betrokken bij alles.

Dok 6 is een totaalconcept. De klant kan een volledige avond uit beleven. Dok 6 bestaat uit 6 onderdelen:

 1. Theater
 2. Cavo
 3. Bis
 4. Momus
 5. Café
 6. Cinema

bijeenkomst DOK6 & FIJN magazine-9

De exploitatie van het theater en cavo zijn ondergebracht in een stichting. De horeca (Bis, Momus en Café) wordt geëxploiteerd door Lucas, Martine en Geert Peeters.  En cinema door Ralph Teeuwen.

Het theater heeft als doel om lokaal talent de ruimte te geven. De voorstellingen zijn een mix van lokale en landelijke artiesten. Dat kunnen concerten, films, muziek of toneel zijn. Komende zomer zal de theaterzaal gebruikt worden als filmzaal met huiselijk gevoel (meubilaire zoals een bed, bank e.d.).

bijeenkomst DOK6 & FIJN magazine-10

Cavo heeft verschillende ruimtes in de kelder. Die worden gebruikt als oefenruimtes voor verenigingen en groepen. Voornamelijk muziek en dans.
bijeenkomst DOK6 & FIJN magazine-14

Ralph liet ons de filmzalen en projectorruimte zien. De films worden via een grote server digitaal binnengehaald. Vervolgens wordt de film aangepast aan het gehele avond programma. Dat betekent reclame toegevoegd, gordijnen bediening ingeregeld, lichten e.d. Per week staan alle aangepaste films klaar. Dok 6 heeft drie werknemers in dienst voor alleen deze technische ondersteuning.
Cinema heeft een breed assortiment. Naast de gangbare films ook specials, opera voorstellingen (live van het Royal Opera House), concerten en bedrijfspresentaties of vergaderingen.

De horeca is in handen van de familie Peeters. Vader Geert en zijn zoon Lucas en dochter Martine. Zij bieden zoveel mogelijk maatwerk voor de klant. Bis is de business room van Dok 6. De inrichting is daar op afgestemd in de overwegende grijze tonen. Toch blijkt in de praktijk dat deze ruimte zeer geschikt is voor kleinere feesten. Momus is het vrouwencafé. De aankleding heeft deze vrouwelijke touch door bijvoorbeeld de gordijnen en lampenkappen. In Café  is het restaurant en café gevestigd. De doelgroep is zo breed mogelijk.

Voor de promotie van het theater is het magazine Fijn uitgebracht. Karin Jacobs is hierbij nauw betrokken. Fijn kent inmiddels een oplage van 40.000 exemplaren. Het is gericht op de inwoners van de gemeentes Peel en Maas en Maas en Leudal.  FIJN Magazine is een hip en actueel tijdschrift, met onderwerpen op het gebied van mode, interieur, tuinen, reizen, beauty, shoppen en nog veel meer.

Ralph, Martine en Karin bedankt voor het geweldige ontvangst en de mooie informatieve rondleiding.

bijeenkomst DOK6 & FIJN magazine-17

Na het officiële programma zijn er enkele punten besproken:

 • De website is operationeel. De eerste leden staan al op de site. Het verzoek om je alsnog te registreren. Na registratie ontvang je een persoonlijk wachtwoord voor wijziging van je gegevens. Marie-José van der Wielen heeft geweldig werk geleverd.
 • De clubkas campagne heeft een bedrag opgebracht van ruim € 151.
 • In september zal een actuele update volgen van het gezondheidsplein.
 • Nieuws graag aanmelden via info@palladyum.nl
 • Op 21 juli is er een informele bijeenkomst in de Boemel in Kessel. Voor alle geïnteresseerden een gezellige borrel. Meer informatie volgt nog.

 

Het was weer een geslaagde bijeenkomst.