Oproep voor een proefcliënt!

Hallo dames,
Sinds afgelopen oktober volg ik een opleiding tot Basis Coach bij ‘Sonnevelt Opleidingen’.
Een van de oefeningen tijdens deze opleiding is het voeren van 2 coachgesprekken met een proefcliënt.
Nu is mijn vraag aan jullie, of iemand het leuk vindt om mijn gesprekspartner te zijn voor deze gesprekken? Of ken je iemand die dit leuk zal vinden?
Geheimhouding van de inhoud van onze gesprekken is gewaarborgd! Voor mijn opleiding zal ik 1 verslag maken van beide gesprekken zonder persoonsgegevens van mijn proefcliënt. Het verslag zal hoofdzakelijk bestaan uit mijn eigen feedback van de gesprekken.
De gesprekken staan nu gepland voor week 50, 2019, en week 3 van het nieuwe jaar. Natuurlijk kijken we in overleg voor een exacte datum.
De gesprekken zullen bij mij thuis plaatsvinden in Heythuysen. Hebben jullie over de coachgesprekken nog vragen, dan kunnen jullie deze stellen via email: biemansmarianne@hotmail.com of telefonisch 06-82800041.
Groetjes,
Marianne