Themabijeenkomst Vrouwen in de Politiek

Maandag 22 oktober 2018 werden we begroet in het gemeentehuis van Leudal in Heythuysen.

De ontvangst vond plaats in de raadzaal met een kopje koffie/thee waarbij een lekkernij werd aangeboden gemaakt door ons eigen Palladyumlid Renée Caris. Zij is het creatieve brein achter heerlijke zoetigheden en prachtige creaties en heeft een eigen atelier opgezet genaamd “Zoet van Zus”.

 

Een mooie opkomt: 21 leden van Palladyum, 3 introducees en 13 raads-/commissieleden van de gemeenten Peel en Maas, Leudal en Maasgouw.

Loes Vestjens (raadslid gemeente Roerdalen) en Wilma van Dommelen (Statenlid van de Provincie Limburg) namen ons mee in de wereld van de politiek. Want politiek is immers veel te belangrijk om alleen aan mannen over te laten!

Er ontstond een goede interactie met het publiek, goede discussies en alles wat met politiek te maken had passeerde de revue. Zo kwam bijvoorbeeld aan de orde het verschil tussen mannen en vrouwen in de politiek, ambities en hoe dit te combineren met het thuisfront.

        

Een inspirerende avond, waarbij kennis delen, inspireren en elkaar ontmoeten centraal stonden. Onder het genot van nog een drankje en een hapje namen velen dan ook de kans waar om nieuwe contacten te leggen.